The place of innovation in the anti-crisis management system of enterprise
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | I. I. Savenko, N. M. Korsikova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001196624 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Anti-Crisis Innovations in Manage-ment of Enterprises
за авторством: G. M. Azarenkova, та інші
Опубліковано: (2011) -
Place of staff in the formation of an effective system of anti-crisis management
за авторством: O. I. Kir`ian
Опубліковано: (2019) -
Controlling in the System of Anti-Crisis Management
за авторством: S. T. Piletska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Innovations as an Instrument for Development of the Organization's Anti-Crisis Management
за авторством: E. V. Antonenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Theoretical Grounds of Enterprise Anti-crisis Financial Management
за авторством: M. M. Berest
Опубліковано: (2014)