Enzymatic activity of the carp gills (Cyprinus carpio L.) under effect of sulphanilamide and nandrolline
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | I. M. Kurbatova, M. O. Zakharenko, L. V. Chepil, L. V. Shevchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Hydrobiological journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001202602 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Osmotic resistance of carp Cyprinus carpio spermatozoa
за авторством: Ju. Pugovkin, та інші
Опубліковано: (2013) -
Reproducibility of the results of oocytes impregnation by deconserved carp sperm (Cyprinus carpio L.)
за авторством: L. V. Horbunov, та інші
Опубліковано: (2010) -
Spermatozoa membrane permeability in sterlet (Acipenser ruthenus L) and carp (Cyprinus carpio L)
за авторством: Ju. Pugovkin, та інші
Опубліковано: (2014) -
Fatty acid composition of total lipids in liver of carp (Cyprinus carpio L.) under artificial hibernation
за авторством: S. V. Sysoliatin, та інші
Опубліковано: (2017) -
Cryopreservation of Carp Spermatozoa (Cyprinus carpio, L. 1758) Procured in Pre-Spawning Period
за авторством: K. I. Butskyi, та інші
Опубліковано: (2019)