Post-thaw preservation of anti-microbial Lactobacillus rhamnosus and Saccharomyces boulardii metabolite complexes
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автор: | Yu. Isaienko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001205205 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Impact of biologically active complexes of Lactobacillus rhamnosus GG and Saccharomyces boulardii after storage under low temperatures on biofilm forming ability in corynebacteria
за авторством: Yu. Isaienko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Tasks of Saccharomyces boulardii probiotics cryopreservation
за авторством: O. M. Babinets, та інші
Опубліковано: (2010) -
Adsorption of methylene blue and Saccharomyces boulardii cells with differently based enterosorbents
за авторством: O. M. Babinets, та інші
Опубліковано: (2009) -
Effect of intracellular trehalose on post-thaw survival of Saccharomyces cerevisiae yeast cells
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2014) -
Comparative Study of Influence of Cryopreservation Regimens on Free and Immobilized Cells of Saccharomyces boulardii Probiotic
за авторством: I. P. Vysekantsev, та інші
Опубліковано: (2012)