Search for ways to improve the quality of dairy products in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автор: | T. P. Buiukli-Taran |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Economic innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001208710 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Integration logistics mechanisms of functioning of the raw materials sector of the milk and dairy products market
за авторством: M. Tarakanov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Problems of quality of dairy production in the conditions of the Ukraine's accession to ITO
за авторством: S. V. Chuhaievska
Опубліковано: (2010) -
The state and prospects of milk market and dairy products in Ukraine
за авторством: V. M. Tsikhanovska
Опубліковано: (2016) -
The search for effective ways of collaborating science and production
за авторством: I. I. Bilan, та інші
Опубліковано: (2016) -
Ways to improve incentives for improving the quality of work in rural construction
за авторством: I. A. Usmanov, та інші
Опубліковано: (2018)