Production and physicochemical characterization of xanthan gum by native lactose consuming isolates of Xanthomonas citri subsp. citri
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | R. Moravej, S. M. Alavi, M. Azin, A. H. Salmanian |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | The Ukrainian Biochemical Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001218164 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Xanthomonas fuscans subsp. fuscans — a Pathogen of Small Brown Spot of Legumes
за авторством: Hnatiuk, T.T., та інші
Опубліковано: (2024) -
Aluminum alloy corrosion inhibition by composition of guar gum and tartrate
за авторством: M. B. Tymus, та інші
Опубліковано: (2021) -
Transformations of caprolactam in the presence of micribial polysaccharide xanthan
за авторством: A. V. Gubina, та інші
Опубліковано: (2013) -
Enzyme conductometric biosensor for lactose content determination
за авторством: V. M. Pieshkova, та інші
Опубліковано: (2008) -
Degradable ionic polyurethanes based on exopolysaccharide xanthan
за авторством: T. V. Travinskaja, та інші
Опубліковано: (2014)