Product Quality as a Definitive Factor of Enterprise Competitiveness
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автори: | V. V. Kuzoma, S. I. Pavliuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2020
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001218327 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Product quality as main factor of increasing of competitiveness food products
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2009) -
The Quality of the State Regulation and Social Responsibility of Enterprises as Important Factors of Competitiveness of Both Production and Country
за авторством: P. A. Orlov
Опубліковано: (2017) -
Competitiveness of Enterprise: The Essence and Approaches to Definition
за авторством: K. V. Kovtunenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Increase of Product Competitiveness: Problems of Definition of Effectiveness
за авторством: V. A. Litvinova
Опубліковано: (2013) -
Theoretical aspects definition of the potential competitiveness of enterprises
за авторством: T. Korytko, та інші
Опубліковано: (2016)