Colored grain of wheat and barley — a new breeding strategy of crops with grain of high nutritional value
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | O. I. Rybalka, V. V. Morhun, B. V. Morhun |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001221098 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Barley locus sex6 mutation that substantionally improves nutritional grain values
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2020) -
GPC-B1 (NAM-B1) gene as a new genetic resource in wheat breeding for high grain protein content and micronutrients
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2018) -
Laboratory protocol for grain fermentability evaluation of cereal crops in breeding for distilling end-use
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2019) -
Unique by grain quality breeding wheat lines containing rare Gli/Glu-alleles
за авторством: V. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2014) -
Reduction of phytate content as a means of barley biofortification on grain mineral composition
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2019)