The effect of salinization on protein composition and proline content in organs of Salix viminalis L. plants
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | A. B. Fetsiukh, L. V. Buno, O. I. Patsula, O. I. Terek |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001221196 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Life cycle assessment of heat production from willow chips of Salix Viminalis l. in Ukraine
за авторством: O. V. Tryboi
Опубліковано: (2018) -
Influence of copper, zinc ions and treptolem on hydrogen peroxide content and catalase and peroxidase activity in Brassica napus L. plants
за авторством: V. R. Hashchyshyn, та інші
Опубліковано: (2012) -
The elevation of free proline content in osmotolerant transgenic corn plants with dsRNA suppressor of proline dehydrogenase gene
за авторством: S. I. Mikhalskaja, та інші
Опубліковано: (2014) -
Cultivation of Salix L. Planting Stock in vitro
за авторством: L. P. Ishchuk
Опубліковано: (2018) -
Protein-peptide composition of aqueous-saline extract of Rana ridibunda frog unfertilized eggs
за авторством: L. N. Tynynyka, та інші
Опубліковано: (2005)