Modern trends of the development of the catering business in Kherson region
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | T. V. Shepel, A. M. Zhyvets |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Scientific Notes of Junior Academy of Sciences of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001223705 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Forecasting the Development of Tourism and Catering Business in Ukraine and Poland
за авторством: D. I. Malkov
Опубліковано: (2019) -
Analysis of State and Evaluation of Trends as to Indicators of Development of Enterprises of Catering Industry
за авторством: O. V. Chumak, та інші
Опубліковано: (2014) -
Development Trends of Enterprises of Catering Industry as Potential Customers of the Financial Status Auditing
за авторством: T. M. Omelianchuk
Опубліковано: (2016) -
The Methodical Approach to the Cost-Accounting of the Restaurant Businesses with Catering Functions
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2017) -
The System of Public Catering of Ukraine: a Theoretic-Methodical Analysis of Modern and Perspective Trends of Functioning
за авторством: D. I. Malkov
Опубліковано: (2018)