Perspective directions of development of local gastronomy tourism in the conditions of European integration
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | T. P. Yakhno, U. A. Martyniuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Regional Economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001255998 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Development of Tourism Industry of Ukraine under the Conditions of European Integration
за авторством: N. I. Horbal, та інші
Опубліковано: (2018) -
The impact of European integration on the development of the tourism industry in the region
за авторством: Ye. Kovalchuk
Опубліковано: (2014) -
Development priorities of Ukrainian-Polish cross-border tourism market in conditions of intensification of European integration processes
за авторством: O. P. Bilaniuk
Опубліковано: (2019) -
Forecasting perspectives of the tourism industry development in the condition of economic depression
за авторством: M. Ilina
Опубліковано: (2016) -
Development of food tourism perspectives in Ukraine
за авторством: O. L. Mykhailiuk, та інші
Опубліковано: (2020)