Microbiological evaluation of rolled moist corn grain fermented by probiotic microorganism strains
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автори: | N. O. Kravchenko, M. H. Perederii, O. M. Dmytruk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2020
|
| Назва видання: | Agricultural microbiology |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001320598 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis
за авторством: M. H. Perederii, та інші
Опубліковано: (2019) -
Trends of microbiological processes in preserved corn rolled grain under the influence of Bacillus subtilis
за авторством: M. H. Perederii, та інші
Опубліковано: (2018) -
Preserving ability of Bacillus subtilis during gathering of flattened moist corn grain
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Influence of probiotic bacteria on the tendency and intensity of microbiological processes during ensilage of corn green crop
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Antagonistic activity of Bacillus subtilis strains, perspective components for creation of rolled high-moisture corn preservatives
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2017)