Microbiological processes of transformation of corn plant residues under introduction of destructing microorganisms in the agrocenoses
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | L. M. Tokmakova, I. V. Larchenko, P. V. Kovpak |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001320605 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microbiological evaluation of rolled moist corn grain fermented by probiotic microorganism strains
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Trends of microbiological processes in preserved corn rolled grain under the influence of Bacillus subtilis
за авторством: M. H. Perederii, та інші
Опубліковано: (2018) -
Diazotroph activity regulating strategy under their introduction in agrocenoses
за авторством: S. F. Kozar
Опубліковано: (2021) -
Changes in the Fatty Acid Composition of Corn Seedlings under the Influence of the Microbiological Complex
за авторством: Melnychuk, T.M., та інші
Опубліковано: (2024) -
Number of phosphate-mobilizing bacteria in leached chornozem and transformation of phosphorus in the root zone of corn plants undr the influence of Polimiksobakteryn
за авторством: L. M. Tokmakova, та інші
Опубліковано: (2018)