Changes of antioxidant activity during storage of wheat grains with different colours
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автори: | V. B. Katrii, K. V. Lystvan, B. V. Morgun, N. V. Sandetska, L. H. Velykozhon |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2020
|
| Назва видання: | Bulletin of Ukrainian Society of Geneticists and Breeders |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001384163 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Effect of the Gpc-B1 Gene on the Protein Content of Soft Winter Wheat Grain Against the Background of Genetic Environment of Ukrainian Varieties
за авторством: B. V. Morgun, та інші
Опубліковано: (2023) -
The influence of foliar nutrition with urea in different phases of wheat development on grain protein content
за авторством: I. M. Sheheda, та інші
Опубліковано: (2020) -
Increasing germination and antioxidant activity of aged wheat and triticale grains by priming with gamma-aminobutyric acid
за авторством: I. V. Shakhov, та інші
Опубліковано: (2024) -
ДІЯ ГЕНА GPC-B1 НА ВМІСТ ПРОТЕЇНУ В ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ НА ТЛІ ГЕНЕТИЧНОГО ОТОЧЕННЯ УКРАЇНСЬКИХ СОРТІВ
за авторством: MORGUN, B., та інші
Опубліковано: (2023) -
Relationship between photosynthetic activity and grain productivity in two winter wheat varieties of different breeding periods
за авторством: V. V. Frantiichuk, та інші
Опубліковано: (2014)