A molecular model of the air/water interface structure and its influence on the water evaporation speed (physico-chemical analysis)
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автор: | S. V. Kushnir |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000956898 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Molecular mechanisms of water evaporation (physical and chemical analysis)
за авторством: S. V. Kushnir, та інші
Опубліковано: (2019) -
Physico-chemical analysis of natural drinking water of different water sources
за авторством: M. V. Kravchenko
Опубліковано: (2015) -
Quantum chemical analysis of thermodynamic parameters of α-hydroxy acid dimerization at the air/water interface
за авторством: E. S. Fomina
Опубліковано: (2012) -
Physico-chemical properties and biological activity of the light water
за авторством: V. V. Goncharuk, та інші
Опубліковано: (2011) -
Influence of some physico-chemical factors on properties of electrodes that decompose water catalytically
за авторством: Primachenko, V.E., та інші
Опубліковано: (2007)