Condition and results of trading of the agri-food products between Ukraine and the European union
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | P. O. Antoniuk, O. P. Antoniuk, T. M. Stupnytska, L. M. Holovachenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000962490 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of the current state of foreign trade of Ukraine in agri-food products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Statistical assessment of formation of foreign trade of Ukraine in finished food products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Adaptive measures of selective regulation of agri-food markets of Odessa region in conditions of instability
за авторством: O. V. Nikishyna, та інші
Опубліковано: (2022) -
Foreign trade of oil food complex products in the conditions of integration of Ukraine
за авторством: O. Antonyuk, та інші
Опубліковано: (2020) -
Agri-food exports to the EU: outlook and goals
за авторством: T. O. Ostashko
Опубліковано: (2016)