Application of the "Blue Ocean" strategy in Ukrainian winemaking industry
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | S. Didukh, V. Aoun |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000962494 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Development Strategy for Environmentally-Oriented Transport and Logistics Clusters of the Blue Ocean
за авторством: S. I. Hrytsenko
Опубліковано: (2019) -
The analysis of viticulture and winemaking problems in Ukraine management of the industry development
за авторством: O. Kalaman, та інші
Опубліковано: (2017) -
Legal Issues of Winemaking in Ukraine
за авторством: T. O. Kovalenko
Опубліковано: (2015) -
Directions of "smart" industry development strategy in ukrainian realities
за авторством: L. O. Zbarazska
Опубліковано: (2019) -
Cost Classification in Winemaking: Problems and Prospects
за авторством: V. I. Kondrych
Опубліковано: (2014)