Formation of leadership qualities and social responsibility of the modern manager in Odessa national academy of food technologies
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. Kalaman, O. Kananykhina, A. Solovey, P. Beznis |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000962496 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
About perspective directions of economic science development at the Odessa national academy of food technologies
за авторством: H. V. Anhelov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Leadership Qualities in Project Management
за авторством: H. Y. Luchko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Theoretical Aspects of the Technological Leadership of National Economies
за авторством: O. A. Dovhal, та інші
Опубліковано: (2016) -
Socially Responsible Marketing in the Management of Quality and Competitiveness of the Machine-Building Products
за авторством: D. F. Novikov
Опубліковано: (2020) -
Business social responsibility – an important part of agri-food markets
за авторством: V. O. Stoika
Опубліковано: (2014)