Characterization, Stability and Antimicrobial Activity of Biosurfactants Produced by Candida Yeasts Isolated from Flowering Plants
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автор: | O. D. Ianieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000980941 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biosurfactant-Producing Yeasts Isolated from Flowering Plants and Bees
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2013) -
Isolation and characterization of lactosefermenting yeasts Candida kefyr
за авторством: O. D. Yanieva, та інші
Опубліковано: (2013) -
Antimicrobial Activity of Some Essential Oils on Candida Genus Clinical Isolates
за авторством: M. V. Kryvtsova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Tolerance of Yeasts Isolated from Pickled Cucumbers to Stress Factors
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2017) -
Evaluation of Non-Conventional Yeasts Isolated from Rotten Wood for Hydrolytic Activities and Xylose Fermentation
за авторством: O. D. Ianieva, та інші
Опубліковано: (2022)