Reduction of phytate content as a means of barley biofortification on grain mineral composition
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. I. Rybalka, V. V. Shvartau, S. S. Polishchuk, B. V. Morhun |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000987594 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Lpa-mutations and hull-less barley (Hordeum vulgare L.) biofortification in grain mineral phosphorus
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2022) -
Barley locus sex6 mutation that substantionally improves nutritional grain values
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2020) -
Colored grain of wheat and barley — a new breeding strategy of crops with grain of high nutritional value
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2020) -
Peculiarities of inhibition of α-amylase from wheat grain with sodium phytate
за авторством: A. A. Khakimzhanov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Seed viability factors of hulless barley
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2014)