Assessing the Quality of Managing Enterprises in the Hotel and Restaurant Sector of the Region: Sociological Approach
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | L. M. Krainiuk, I. L. Polchaninova, I. S. Balandina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000988893 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Restoration of enterprise management methods: agri-food, hotel and restaurant sphere
за авторством: O. I. Kushnir, та інші
Опубліковано: (2022) -
Quality Management of the Hotel Enterprises in Ukraine
за авторством: N. I. Danko
Опубліковано: (2011) -
The Technology of Introduction of Innovation Methods of Management of Development of the Hotel and Restaurant Enterprises on the Basis of Synergistic Approach
за авторством: Yu. Davydova
Опубліковано: (2018) -
Digitalization of the Customer Experience Management in the Hotel and Restaurant Industry
за авторством: H. L. Chmil, та інші
Опубліковано: (2020)