Social capital in the hospitality industry: accounting aspect
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | T. V. Botsian, L. V. Zvarych |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000989063 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Some aspects of distribution in hospitality industry
за авторством: N. V. Polstiana
Опубліковано: (2016) -
Modeling Accounting Policies for the Hospitality Industry in the Context of Globalization
за авторством: I. V. Nesterenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Client-oriented approach in hospitality industry
за авторством: P. Petrychenko
Опубліковано: (2014) -
Features of the innovative process at the hospitality industry enterprises
за авторством: N. V. Asaulenko
Опубліковано: (2020) -
Food waste in the hospitality industry: problems and solutions
за авторством: I. O. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2021)