Chemical and Physical modification of starch: modern trends
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. A. Radchenko, S. I. Sinelnikov, S. V. Riabov, L. A. Honcharenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Polymer journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000997669 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Modification of wheat starch by different amylases
за авторством: L. V. Kapreljants, та інші
Опубліковано: (2008) -
Structural peculiarity and termomechanical properties of polyelectrolyte complexes and metal-containing nanocomposites based on functionalized starch and polyethyleneimine
за авторством: V. I. Shtompel, та інші
Опубліковано: (2019) -
Investigation of the influence of double modification of starch as of natural polymer, on rheological characteristics of compositions and their film-producting properties
за авторством: T. V. Dmytriieva, та інші
Опубліковано: (2021) -
The colloid-chemical properties of cyclodextrin-containing polymers
за авторством: S. I. Sinelnikov, та інші
Опубліковано: (2014) -
Thermoplastic starch as a component of film-forming compositions with degradable properties
за авторством: T. V. Dmytriieva, та інші
Опубліковано: (2021)