Assessing the competitiveness of a wine-making enterprise as a management tool for its development
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | V. M. Osypov, L. A. Nekrasova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Economy and forecasting |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001001637 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The innovative components of strategic development of the wine-making enterprises of Ukraine
за авторством: O. B. Tkachenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Geographical indication as a factor ensuring the competitiveness of Ukrainian wines
за авторством: I. M. Babych, та інші
Опубліковано: (2022) -
Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery
за авторством: M. Braiko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Features of accounting cost of production in the wine making industry
за авторством: O. O. Yevtushevska, та інші
Опубліковано: (2017) -
Benchmarking as a Tool for Managing the Competitive Potential of Retail Trade Enterprises
за авторством: V. A. Hrosul, та інші
Опубліковано: (2015)