Determination of the extraction frequency of green tea leaves by the antioxidant method
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | Yu. Maslov, M. A. Komisarenko, S. V. Kolisnyk, Yu. Golik, Ye. O. Tsapko, Yu. Akhmedov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Journal of organic and pharmaceutical chemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001367280 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Determination of catechins in green tea leaves by hplc compared to spectrophotometry
за авторством: Yu. Maslov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Leaves extracts of selected crops as potential source of antioxidants
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2019) -
Green tea, red wine and lemon extracts reduce experimental tumor growth and cancer drug toxicity
за авторством: Zaletok, S., та інші
Опубліковано: (2015) -
Green tea, red wine and lemon extracts reduce experimental tumor growth and cancer drug toxicity
за авторством: S. Zaletok, та інші
Опубліковано: (2015) -
Antioxidant/reducing properties of the extracts from the genus Vitex plant leaves
за авторством: I. V. Laguta, та інші
Опубліковано: (2017)