Evaluation of the impact of using genetically modified products on food security condition
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. O. Krynytska, T. I. Tkachuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001007766 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of investment resources' impact on food security condition
за авторством: H. O. Pruntseva
Опубліковано: (2020) -
Studies of food production and raw materials' content relatively to genetically modified ingredients
за авторством: N. B. Novak, та інші
Опубліковано: (2014) -
The Convergence of Profitable Groups of Households by the Consumption of Food Products as a Condition for Strengthening the Food Security
за авторством: O. V. Piskunova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Contribution of genetics and plant breeding to the food security of Ukraine
за авторством: V. V. Morhun
Опубліковано: (2016) -
Problem of genetically modified food safety: a toxicologist's view
за авторством: E. L. Levitsky
Опубліковано: (2016)