The Economic Efficiency of Producing the Frozen Semi-Product for Smoothie Drink
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | A. M. Odarchenko, Ye. B. Sokolova, T. V. Karbivnycha |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001007836 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Economic Efficiency of Production of Semi-Prepared Frozen Garnish "Borshchova Zapravka"
за авторством: D. M. Odarchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Market analysis of semi-frozen of Ukraine
за авторством: T. V. Svystun, та інші
Опубліковано: (2017) -
Consequences of European integration for Ukrainian drink and confectionery producers
за авторством: V. Olefir
Опубліковано: (2014) -
Producing of bimetal semi-products by laser welding with a full penetration weld
за авторством: M. Shmidt, та інші
Опубліковано: (2014) -
Producing of long semi-products of sintered titanium alloys by using friction welding
за авторством: A. E. Kapustjan
Опубліковано: (2015)