Implementation of the Technological Process of a Production and Trading Enterprise (Using the Example of PJSC Vinnytsia Food & Gustatory Factory)
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | Ye. Haponenko, O. O. Dychko, E. D. Sheianova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001008101 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Prospects for the implementation of the HACCP system in the production of food products
за авторством: L. D. Vodianka, та інші
Опубліковано: (2013) -
"Ilyich Iron & Steel Works" PJSC is 115 years old
за авторством: V. S. Bojko
Опубліковано: (2012) -
Statistical assessment of formation of foreign trade of Ukraine in finished food products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Analysis of the current state of foreign trade of Ukraine in agri-food products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Foreign trade of oil food complex products in the conditions of integration of Ukraine
за авторством: O. Antonyuk, та інші
Опубліковано: (2020)