Current State of the Problem of Probiotic Preparations
Збережено в:
| Дата: | 2019 |
|---|---|
| Автори: | L. A. Safronova, V. M. Iljash |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2019
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001026443 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biosynthetic Activity of Bacilli, Stipulated Their Probiotic Effect
за авторством: L. A. Safronova, та інші
Опубліковано: (2017) -
The biological activity of the probiotic strains of bacilli – base of the preparation endosporin
за авторством: L. A. Safronova
Опубліковано: (2015) -
Cost efficiency of probiotic preparations use for increasing resistance of cattle youngsters
за авторством: S. V. Derevianko, та інші
Опубліковано: (2010) -
Therapeutic efficiency of immobilized preparation of antibiotic and probiotic after low temperature storage
за авторством: O. M. Babinets, та інші
Опубліковано: (2015) -
Therapeutic Efficiency of Immobilized Preparation of Antibiotic and Probiotic After Low Temperature Storage
за авторством: Babinets, Olga M., та інші
Опубліковано: (2015)