Antioxidant activity of seed extracts of selected forage plants
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. M. Vergun, D. B. Rakhmetov, O. V. Shymanska, S. O. Rakhmetova, V. V. Fishchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Plant introduction |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001035715 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Leaves extracts of selected crops as potential source of antioxidants
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2019) -
Details of classification and introduction of forage plants into the culture
за авторством: D. B. Rakhmetov
Опубліковано: (1999) -
Antiradical activity of plant extracts of Galega officinalis L. and G. orientalis Lam.
за авторством: O. V. Shymanska, та інші
Опубліковано: (2018) -
Analysis of antioxidant properties of plants extracts
за авторством: I. V. Laguta, та інші
Опубліковано: (2015) -
Antioxidant properties of plant extracts for biodiesel stabilization
за авторством: I. V. Lahuta, та інші
Опубліковано: (2021)