Analysis of the influence of environmental macro-factors on the activity of meat processing enterprises in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автор: | Yu. V. Diachenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038009 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Legal enforcement of the competitiveness of the meat-processing enterprises products in the European market
за авторством: Yu. V. Diachenko
Опубліковано: (2017) -
Clustering Enterprises of the Meat Processing Industry
за авторством: V. V. Zinovchuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Assessment of management of receivables at the meat-processing enterprises of Ukraine
за авторством: O. P. Oshchepkov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Analysis of equity capital of meat processing enterprises in Ukraine as the main source of their financing and development
за авторством: O. P. Oshchepkov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Factor Model of the Significant Factors in the Macro Environment of Tourism Enterprises
за авторством: N. V. Kulieshova
Опубліковано: (2014)