"All inclusive system of services" in the aspect of experience economy and perspectives of its implementation in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автор: | O. V. Dyshkantiuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038015 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
"Inclusive experience economy" – wellness and recreation: from production to contemplative nature management
за авторством: M. M. Petrushenko
Опубліковано: (2020) -
All – Ukrainian conference "Botany and Mycology: problems and perspectives for 2011-2020"
за авторством: K. M. Sytnyk, та інші
Опубліковано: (2011) -
Inclusion in Ukraine: first implementation experience in expert's assessments
за авторством: O. M. Dikova-Favorska
Опубліковано: (2020) -
Customer Experience Management Concept and Its Implementation In Orthodontics (Brand "Insignia")
за авторством: Ya. Malynka, та інші
Опубліковано: (2019) -
Behavioral aspects of the relationship between inclusive experience economy and welfare economy (on the example of eco-recreational sphere)
за авторством: H. M. Shevchenko
Опубліковано: (2020)