Yield and quality indicators of the new buckwheat variety Kamianchanka
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | L. A. Vilchynska, O. S. Horash |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038370 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Directions of buckwheat varieties creation for cultivation in summer crops
за авторством: V. I. Trotsenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Cluster analysis in the selection of buckwheat
за авторством: L. A. Vilchynska, та інші
Опубліковано: (2017) -
Influence of nanocomposite complex bacterial preparation Azohran on buckwheat growth, development and yield
за авторством: Ye. Hryshchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Buckwheat selection for resistance to extreme environmental factors
за авторством: L. A. Vilchynska, та інші
Опубліковано: (2020) -
New methods for creation of high-yielding cultivars of buckwheat (review of monograph "Principles, methods, and achievements of selection of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench)" by L. K. Taranenko and O. L. Yatsyshen)
за авторством: I. P. Hryhoriuk
Опубліковано: (2015)