Biochemical characteristics of soybean varieties under viral infection and different growth conditions
Збережено в:
| Дата: | 2019 |
|---|---|
| Автори: | O. O. Molodchenkova, L. T. Mishchenko, T. V. Kartuzova, Ya. Bezkrovna, O. B. Lykhota, H. D. Lavrova, Sh. Mursakaiev |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2019
|
| Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038407 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Characterization of subunit composition of 7S and 11S globulins from soybean varieties of different phylogenetic origin
за авторством: V. G. Adamovskaja, та інші
Опубліковано: (2015) -
Biochemical composition of seeds from different pea varieties
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2024) -
Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Monitoring of Viral Infections in Vegetable Crops in Agroecosystems of Ukraine
за авторством: Tsvigun, V.O., та інші
Опубліковано: (2024)