Study of influence of ascorbic acid, reducing sugars and methyldopa on betalains content in Celosia cristata L. callus
Збережено в:
| Дата: | 2019 |
|---|---|
| Автор: | K. V. Lystvan |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2019
|
| Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038582 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effect of mycoplasma infection to fatty acid composition of callus culture sugar beet
за авторством: L. P. Panchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Genetic control of sugar content in Beta vulgaris L. and creation of sugar beet hybrids with high level of sugar content based on the forms with cytoplasmic male sterility
за авторством: M. O. Kornieieva, та інші
Опубліковано: (2017) -
Популяційні параметри Koeleria cristata (L.) Pers. як біоіндикатори стану степових фітоценозів
за авторством: Ібатуліна, Ю.В.
Опубліковано: (2013) -
Relationship of carotenoids content in leaves of sugar beet (Beta vulgaris L.) and ability to sugar accumulation of roots
за авторством: O. L. Kljachenko
Опубліковано: (2015) -
Destabilization of human cell genome under the combined effect of radiation and ascorbic acid
за авторством: E. A. Domina, та інші
Опубліковано: (2014)