Development of Mathematical Apparatus of the Expert System for Modelling Ice Cream Recipes with Specified Quality Parameters
Збережено в:
| Дата: | 2019 |
|---|---|
| Автори: | N. M. Breus, S. V. Hrybkov, Ye. Polishchuk, O. L. Siedykh |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2019
|
| Назва видання: | Science and innovation |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001039393 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microbiological characteristics of plant extracts for ice cream production
за авторством: Ye. Polishchuk, та інші
Опубліковано: (2011) -
The Ukrainian market of ice cream tendencies and development problems
за авторством: A. N. Ogor
Опубліковано: (2011) -
The study of bacterial contamination of milk mixes, milk and fruit and berry ice cream
за авторством: Ye. Polishchuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
On mathematical modeling peculiarities of root square specified linear differential systems
за авторством: V. A. Stoyan
Опубліковано: (2024) -
A recipe for an unpredictable random number generator
за авторством: Garcıa-Nustes, M.A., та інші
Опубліковано: (2006)