The Technological Instruments to Model the Internal Control System of Restaurant Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автор: | A. I. Kashperska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001046615 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Organizational-Methodical Aspects of the Internal Cost Control of Enterprises of the Restaurant Industry
за авторством: A. S. Krutova, та інші
Опубліковано: (2016) -
The Technology for Assessing and Forecasting the Costly Characteristic of Restaurant Enterprises
за авторством: I. S. Andriushchenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021) -
The Model of Organizing of the Compliance Control System at the Enterprise as the Instrument for Improving its Security
за авторством: S. M. Tiutchenko
Опубліковано: (2021) -
The Modern Concept of Organization of Internal Audit of the Cost Management of Enterprises in the Restaurant Industry
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2016)