Ways of improving the method of thermal analysis of the quality of liquid cast iron
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автор: | K. A. Sirenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Casting processes |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001372436 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
New Computer Method Thermal Express-Analysis of the Quality of Liquid Iron with the Prediction of the Microstructure and Properties of Castings at Room Temperatures
за авторством: E. V. Zakharchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Improvement of the universal method of thermal rapid analysis of liquid cast iron that is based on recognition of cooling curves shape
за авторством: E. V. Zakharchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Complex refining of cast iron containing slag by liquid soda
за авторством: P. A. Plokhikh, та інші
Опубліковано: (2014) -
Ways for quality improvement in the measurement of thermoelectric material properties by the absolute method
за авторством: L. I. Anatychuk, та інші
Опубліковано: (2018) -
Ways for quality improvement in the measurement of thermoelectric material properties by the absolute method
за авторством: L. I. Anatychuk, та інші
Опубліковано: (2018)