Leaves extracts of selected crops as potential source of antioxidants
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. M. Vergun, D. B. Rakhmetov, O. V. Shymanska, V. V. Fishchenko, E. Ivaniљova, J. Brindza |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Plant introduction |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001058633 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Antioxidant activity of seed extracts of selected forage plants
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2019) -
Determination of the extraction frequency of green tea leaves by the antioxidant method
за авторством: Yu. Maslov, та інші
Опубліковано: (2022) -
Antioxidant/reducing properties of the extracts from the genus Vitex plant leaves
за авторством: I. V. Laguta, та інші
Опубліковано: (2017) -
Screening the plants of Orchidaceae Juss. family for the antioxidant properties of the extracts of leaves
за авторством: T. M. Cherevchenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Antiradical activity of plant extracts of Galega officinalis L. and G. orientalis Lam.
за авторством: O. V. Shymanska, та інші
Опубліковано: (2018)