History on the plate. The review of the Olena Soboleva book "The kitchen of Crimean Tatars"
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автор: | D. Yashnyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | City: history, culture, society |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001059332 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
An Important Page of the Crimean Tatars History
за авторством: Yu. M. Kochubei
Опубліковано: (2010) -
"The Own Strangers": to the question of the representation of the history of the Crimean Tatar in Ukrainian school textbooks
за авторством: S. Baturina
Опубліковано: (2021) -
The Classical Period in the History of the Crimean Tatar Literature
за авторством: T. Useinov
Опубліковано: (1998) -
"Oyma” – the Cut Through Pattern of Crimean Tatar
за авторством: N. M. Akchurina-Muftiieva
Опубліковано: (2005) -
"Kitchen" pottery in Kaniv group of West Trypillya culture
за авторством: E. V. Ovchynnykov
Опубліковано: (2010)