Features of food market functioning in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. O. Karpenko, Ye. A. Turenko, Yu. Karpenko, K. Khamid |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Economic innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001062024 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The development of the infrastructure of the agricultural market and the promotion of agro-industrial production
за авторством: Yu. Karpenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Problems of food market functioning in the context of provision of Ukraine's food safety
за авторством: V. P. Hmyria
Опубліковано: (2020) -
Development marketing food-stuffs to evolutions of marketing the food-stuffs in Ukraine
за авторством: O. B. Zviahintseva
Опубліковано: (2010) -
Features of formation of consumer demand in the food market in terms of macroeconomic instability
за авторством: O. Marchenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Psychological features of the functioning of the management teams in the food industry
за авторством: G. V. Angelov, та інші
Опубліковано: (2017)