Concept of the transboundary cluster on processing of secondary raw of wine food in Ukraine and Moldova problems of formation and development strategy
Збережено в:
| Дата: | 2019 |
|---|---|
| Автори: | V. M. Osypov, L. A. Osypova, B. S. Haina |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2019
|
| Назва видання: | Economic innovations |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001062032 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Strategic solutions at promotion of the innovative product from secondary wine-making raw materials to the market
за авторством: V. V. Lahodiienko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Global strategy of positioning of wine production in Ukraine
за авторством: O. Solodova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Secondary raw materials of radioactive metals
за авторством: Kolobov, G.A., та інші
Опубліковано: (2019) -
Using of secondary products of rapeseed processing in the food industry
за авторством: O. A. Raksha-Sliusareva, та інші
Опубліковано: (2014) -
Analysis of losses of food raw materials in the food chain
за авторством: O. A. Pivovarov, та інші
Опубліковано: (2022)