The agrarian food consumption in Ukraine and its association with socio-demographic indicators of human development
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | S. Seheda, G. Datsenko, O. Otkalenko, P. Musil |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Economic annals-XXI |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001065676 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Socio-demographic characteristics as indicators of the unemployment rate
за авторством: L. Kilimova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Agrarian reform – the key to accelerating the development of food industry
за авторством: B. V. Yehorov
Опубліковано: (2015) -
Social factors of the fegulation of food consumption
за авторством: O. Furdyk
Опубліковано: (2014) -
Socio-demographic factors of rural poverty
за авторством: O. V. Rykovska
Опубліковано: (2012) -
Analysis of production and consumption foods in Lugansk region
за авторством: Volvak, S.A.
Опубліковано: (2010)