Ways to reduce food losses and food waste
Збережено в:
| Дата: | 2019 |
|---|---|
| Автори: | I. O. Sedikova, Yu. V. Diachenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2019
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001078014 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of losses of food raw materials in the food chain
за авторством: O. A. Pivovarov, та інші
Опубліковано: (2022) -
The main vectors of the development of food security
за авторством: I. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Food waste in the hospitality industry: problems and solutions
за авторством: I. O. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2021) -
TWO STAGE DIGESTION OF FOOD WASTE
за авторством: Chetveryk, H.
Опубліковано: (2022) -
Regulation of food waste management in Ukraine and abroad
за авторством: V. M. Mikhieienko, та інші
Опубліковано: (2021)