Phytochemical analysis of Chamerion angustifolium L
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. P. Pohorilyi, A. O. Kobernik |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Actual problems of transport medicine: environment, occupational health, pathology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001091645 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Phytochemical and anti-inflammatory properties of Capsicum annuum L. fruits
за авторством: Yu. O. Boiko, та інші
Опубліковано: (2017) -
The determination of the phytochemical composition of the altabor substance
за авторством: Yu. Sheiko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Phytochemical constituents and antileukemic effects of Juniperus oxycedrus extract
за авторством: Tugba Turak Berfin, та інші
Опубліковано: (2022) -
The comparative investigation of phytochemical composition of buds of non-traditional fruit plants
за авторством: N. I. Dzhurenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Sisyrinchium angustifolium Mill. in culture of the open ground in the south-east of Ukraine
за авторством: M. A. Pavlova
Опубліковано: (2013)