Laboratory protocol for grain fermentability evaluation of cereal crops in breeding for distilling end-use
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. I. Rybalka, M. V. Chervonis, C. S. Polishchuk, I. O. Surzhenko, B. V. Morhun, O. V. Dubrovna |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001093039 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Colored grain of wheat and barley — a new breeding strategy of crops with grain of high nutritional value
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2020) -
New scientific approaches in genetic amelioration of cereal crops
за авторством: V. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2021) -
Laboratory fermenters of capacity type
за авторством: Yu. I. Sydorov
Опубліковано: (2012) -
Microbiota in the Rhizosphere of Cereal Crops
за авторством: V. P. Karpenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Widespread Viral Diseases Endangering Cereal Crops in Ukraine
за авторством: H. Snihur, та інші
Опубліковано: (2018)