Assessment of the Problem Space in Development of Enterprises Engaged in Restaurant Business Based on Modern Techniques of Neurolinguistic Programming
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автор: | Yu. Balatska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001108195 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Evaluating the Marketing Activities of the Restaurant Business Enterprises
за авторством: O. V. Zhehus, та інші
Опубліковано: (2016) -
Forming the strategy to increase the competitiveness of the restaurant business enterprises
за авторством: V. M. Yakubiv, та інші
Опубліковано: (2020) -
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021) -
Methods for Assessing the Competitiveness of Enterprises in the Restaurant Industry
за авторством: I. O. Panova, та інші
Опубліковано: (2023) -
Modern Management Technologies in the Hotel and Restaurant Business: Practices and Innovations
за авторством: K. M. Kashchuk, та інші
Опубліковано: (2023)