Implementation of International Standards as the Way OF ENSURINGto Ensure the Safety of Food Products
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автор: | L. V. Strashynska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Business, economics, sustainability, leadership and innovation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001126794 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Organizational-Economic Aspects of the Implementation of International Standards for Safety of Maritime Navigation
за авторством: I. V. Poznanska
Опубліковано: (2016) -
The genesis, content and ways of implementing the concept of international environmental safety
за авторством: V. A. Vasylenko
Опубліковано: (2017) -
Quality and safety of food products
за авторством: D. F. Krysanov
Опубліковано: (2010) -
The priority spheres and mechanisms of regional ensuring of food safety
за авторством: K. B. Kozak
Опубліковано: (2014) -
Implementation of international standards for ensuring the rights of convicts in the activities of organs of the institutions of execution of sentences
за авторством: V. A. Kyryliuk, та інші
Опубліковано: (2017)