Influence of nanocomposite complex bacterial preparation Azohran on buckwheat growth, development and yield
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | Ye. Hryshchenko, O. H. Liubchych, O. V. Hliieva, A. O. Roi, I. K. Kurdysh |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001320563 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Efficiency of nanocomposite complex of bacterial preparation Azohran in millet cultivation technology
за авторством: O. H. Liubchych, та інші
Опубліковано: (2020) -
Influence of the complex bacterial preparation Azohran on winter wheat yield
за авторством: O. V. Korniichuk, та інші
Опубліковано: (2018) -
EFFICIENCY OF NANOCOMPOSITE COMPLEX OF BACTERIAL PREPARATION AZOHRAN IN MILLET CULTIVATION TECHNOLOGY
за авторством: Любчич, О. Г., та інші
Опубліковано: (2020) -
Yield and quality indicators of the new buckwheat variety Kamianchanka
за авторством: L. A. Vilchynska, та інші
Опубліковано: (2019) -
Cluster analysis in the selection of buckwheat
за авторством: L. A. Vilchynska, та інші
Опубліковано: (2017)