Viability of Cryopreserved Probiotic Strains of Microorganisms Immobilized in Alginate Gel Supplemented with Disaccharides
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | I. V. Petrov, I. A. Buriak, Ya. O. Cherkashyna |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001329508 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Survival of Immobilized Probiotics After Freeze-Thawing in Modified Gels of Sodium Alginate
за авторством: I. A. Burjak, та інші
Опубліковано: (2017) -
Cryopreservation of probiotic microorganisms
за авторством: G. I. Novik, та інші
Опубліковано: (2008) -
Manufacturing characteristics of probiotic esherichia coli strain M-17 after immobilization in gel carriers and storage at various low temperatures
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Biological Properties of Cryopreserved Probiotics Immobilized on Enterosorbents
за авторством: I. P. Vysekantsev, та інші
Опубліковано: (2012) -
Effect of cryopreservation conditions of viability of Lactobacillus plantarum probiotic
за авторством: O. V. Zhelobetskaja, та інші
Опубліковано: (2008)