Integration mechanisms of development of Ukrainian market of bread and bakery products
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | O. V. Nikishyna, N. O. Bibikova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000857591 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodical approach to price monitoring of commodity market (for example, market of bread products)
за авторством: O. V. Nikishyna
Опубліковано: (2017) -
Regional market bakery products, new forms and types
за авторством: O. M. Dziuba
Опубліковано: (2010) -
Scientific and applied bases of redistribution the value added in integrated commodity market (at the example of bread market of Ukraine)
за авторством: O. V. Nikishyna
Опубліковано: (2017) -
Integration trends and problems of development of Ukrainian market of macaroni products
за авторством: O. V. Nikishyna
Опубліковано: (2016) -
Reproduction mechanism of stimulating development Ukrainian market of organic products
за авторством: O. V. Nikishyna, та інші
Опубліковано: (2019)